Posted on Leave a comment

7 най -добри блокчейн игри за печелене на криптовалута

Ако искате да спестите малко пари и да се забавлявате, защо не започнете да играете някоя от тези игри? Те ще ви позволят да печелите криптовалута за участие.

1. Huntercoin

Предлага се на: Windows

Ако сте геймър, ще бъдете запознати с MMORPG игрите. MMORPG означава „Масова мултиплейър онлайн ролева игра”. В геймплея, като правило, много играчи участват в един и същ свят едновременно.

Криптовалутите са породили ново поколение MMORPG игри, творчески наречени MMOCG (Massively Multiplayer Online Cryptocurrency Game). Едно от първите заглавия, които са успешни в този нов жанр, е Huntercoin.

2D играта отгоре надолу има две прости цели за играчите: 1) да съберат монети и да ги занесат в банката, и 2) да убият други ловци. Всички действия изискват малко криптография. Ако убиете играч, монетите му ще бъдат върнати на картата, така че други потребители да могат да се бият.

2. Splinterlands

Splinterlands е колекционерска игра с карти. Цялата информация за картодържателя и данните за резултатите от играта се съхраняват в блокчейна на Steem.

Както обикновено се случва в игрите за събиране на карти, основният фокус на играта е върху битките. Победителите в турнири на ниско ниво могат да очакват с опит точки и допълнителни колоди. Победителите в турнири от по -високо ниво ще бъдат платени Steem, Steem Dollars и Rare Cards.

Steem самият е утвърден крипто токен. Понякога това бяха първите 20 монети по пазарна капитализация. Днес това е топ 60 монети. Един жетон на Steem струва приблизително 0,20 долара. Максималният му рекорд е 7,31 долара.

Ще намерите и пазар. Можете да купувате, продавате и търгувате карти с други играчи, като използвате свой собствен крипто жетон, Crystals of Dark Energy.

3. буря

Storm е платформа за игри с микро задачи. Можете да го използвате, за да печелите Bitcoin, Ether и Storm.

Bitcoin и Ethereum очевидно са добре познати криптовалути. Storm е топ 400 монети с пазарна капитализация от почти $8 милиона.

Самите задачи са много разнообразни. Те обхващат всичко – от игра на игри до анкетиране и гледане на видеоклипове до изтегляне на приложение. Докато изпълнявате задачи, ще спечелите „Болтове”. Болтовете могат да бъдат конвертирани в една от трите гореспоменати криптовалути.

4. Worldopo

Worldopo е симулатор за изграждане на свят. Това е една от малкото крипто игри, които са в челните редици на технологиите; той съчетава добавена реалност и виртуална реалност с блокчейн и технологията Directed Acyclic Graph (DAG).

Играта използва данни от Google Maps и Open Street Maps, за да позволи на играчите да купуват истински улици в реални градове по света.

Потребителите могат да атакуват сгради, да взаимодействат с други потребители и да помагат за управление на световната икономика.

Worldopo също има ферми за дивеч. Те позволяват на потребителите да печелят биткойни, Ether и собствени WPT токени на Worldopo.

Ако предпочитате по -традиционна настолна игра, разгледайте тези пет крипто настолни игри, които можете да опитате точно сега.

5. Суиткойн

Не е лесно да се мотивирате да спортувате. Студеното време, тъмните сутрини и топлите легла карат червата ни бавно да се увеличават по размер.

Но какво ще стане, ако ви се плаща за това? Ще ви помогне ли да вдъхновите?

Точно това предлага Sweatcoin; Просто изтеглете приложението за смартфон и го използвайте по всяко време. Приложението ще следи вашите стъпки. За всеки 1000 стъпки, които правите, печелите приблизително един Sweatcoin (SWC).

Не можете да търгувате Sweatcoin на никакви борси; Няма блокчейн. Можете обаче да осребрите монетите си за неща като абонаменти за стрийминг на видео, мили на авиокомпании, електронни книги и дори iPhone.

6. Частници. Живот: Островът

Предлага се на: Web

Всеки обича игра с пиратска тематика, така че не е изненадващо, че се появяват игри, които използват технология блокчейн. Играта се развива през 17 -ти век в разгара на пиратската ера.

По време на играта трябва да нахраните, напоите и поддържате здравето на вашия герой, докато изпълнявате различни задачи и задачи.

Privateers.Life обаче предлага интересен обрат на обикновената игра. Никакви стоки не могат просто да се „появят”; трябва да ги копаете, прибирате и изграждате и това е мястото, където крипто влиза в игра. Ако участвате в производствения процес, можете да продадете своите творения на Ludum (LDM).

Ludum е валутата в играта. Можете да го използвате за закупуване на стоки и услуги. Открихме само две борси, където можете да търгувате с Ludum в реалния свят, това са EtherDelta и YoBit.

7. Бягство на извънземни

Предлага се на: Android, iOS

Ако харесвате класическите аркадни игри, определено трябва да опитате Alien Run. Играта е проста, но пристрастяваща: вие влизате в ролята на извънземен, който трябва да скочи, да избяга и да избяга на безопасно място, като същевременно избягва обекти, които вървят по пътя ви.

Докато напредвате през нивата, вашият извънземен ще придобие сила и ще придобие нови умения. По -важното е, че вие също ще можете да претендирате за награди за всяко ниво, което завършите. Трудността на нивата се увеличава с течение на времето, но също така и броят на биткойн наградите.

Не забравяйте, че има и други начини да печелите биткойни без хазарт. Разгледахме как да правим биткойни на Android, ако искате да научите повече.

Ако имате някакви въпроси относно това къде и как да използвате правила на играта, можете да ни се обадите на уеб страницата.

Leave a Reply